Vaporetto Lecoaspira

Vaporetto Lecoaspira
Logo Vaporetto Lecoaspira

Curata cu abur, aspira cu apa.

Dubla putere a naturii.

Pulitore a vapore Lecoaspira

Vaporetto Lecoaspira: aparat de curatat cu abur si aspirator cu filtrare prin apa

Ideal pentru curatarea completa in profunzime a casei tale.

Actiunea igienica a aburului combinat cu aspirarea eficienta cu filtrarea prin apa asigura curatarea in profunzime a tuturor suprafetelor, indepartand praful pentru pentru o perioada mai lunga sineutralizand acarienii de praf, germenii si bacteriile in timp ce emana aer curat. Vaporetto Lecoaspira, utilizat caaparat de curatat cu abur, curata cu abur pardoselile si suprafetele lavabile; ca si aspirator colecteaza murdaria uscata si lichide. Un produs complet, potrivit in specialpentru case cu copii sau animale de companie.

Vaporetto Lecoaspira

Igiena totala: ucide si indeparteaza 99.99% dintre germeni, bacterii si virusuri* fara detergenti.

Vaporetto Lecoaspira genereaza, intr-un boiler din aluminiu, abur uscat, constant si puternic cu pana la 6 bar de presiune. Este cea mai naturala resursa pe care o puteti utiliza pentru a va ingriji casa protejand si mediul inconjurator. Aburul este simpla apa adusa la o temperatura inalta care datorita puterii cu care este emisa, poate curata in profunzime si sa actioneze chiar si asupra murdarieie cele mai incapatanate. Puterea de curatare cu actiune profunda dar delicata. Fara alte produse de curatenie sau detergenti: economie pentru dumneavoastra, protectie pentru mediul inconjurator.

*Testele efectuate de un laborator independent extern, au arata ca Polti Vaporetto Lecoaspira, ucide si indeparteaza 99.99% dintre egrmenii comuni, bacterii si virusuri.

Vaporetto Lecoaspira: eliminate mites and pollen

Aerul din casa este mai curat datorita tehnologiei de filtrare prin apa.

Apa este mediul cel mai bun pentru retinerea prafului, acarienilor de praf si a polenului, purificand aerul pe care il respirati. Filtrul de apa genereaza un vortex in interiorul recipientului de colectare: forta centrifuga impinge murdaria in josul recipientului si apa o retine, prevenind intoarcerea sa in aerul din casa. Filtrul Hepa, adaugat la sistemul de filtrare prin apa care permite aspirarea murdariei uscate si a lichidelor, retine chiar si cele mai mici particule de praf pentru un aer mai curat si mai sanatos..

Vaporetto Lecoaspira: eliminare acari e allergeni

Potrivit si pentru cei care sufera de alergii.

Eficienta aburului, combinat cu filtrarea prin apa si filtrul Hepa lavabil , il fac peVaporetto Lecoaspira produsul ideal fpentru cei care sufera de alergii. Actiunea aburului este capabila sadistruga acarienii de praf cu caldura, functia de aspirare cu stadii de filtrare maritaalergenii, emitand inapoi aer curat. Eficienta lui Vaporetto Lecoaspira in eliminarea acarienilor de praf si a alergenilor a fost certificata cu "seal of approval" a prestigioasei British Allergy Foundation.

Vaporetto Lecoaspira: pulire tutta la casa

Eficienta pe toate pardoselile, obiectele din baie, ferestre, canapele, gresie si chiar articole de imbracaminte.

Gama Vaporetto Lecoaspira este dotata cu functionalitati si accesorii proiectate pentru curatarea rapida a tuturor suprafetelor din casa: pardoseli, chiar si cele mai delicate, rosturi, robineti si obiecte sanitare, plite si filtre, saltele, perne, canapele, ferestre si oglinzi, chiar si draperii si imbracaminte. Emisia de abur si aspirarea reglabile, permit utilizarea usoara si rapida, selectand functia (abur, aspirare sau ambele) care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Vaporetto Lecoaspira made in Italy

Calitate Made in Italy.

Vaporetto Lecoaspira este un produs proiectat in Italia si asamblat la fabrica Polti localizata in provincia Como. Un produs cu inima italiana care acopera tot know-how si aptitudinile unei echipe focusate pe calitate si atentie in toate fazele procesului de productie.

serviciile Polti