Unico

Unico aspirator multifunctional
Logo Unico

Aspiratorul multifunctionalr

care aspira, curata cu abur si usuca.

Unico aspiratorul multifunctional - Curatarea bucatariei

Aspitoarul special in 3 directii

Mai puternic, mai eficient.

Unico esteun puternic aspirator multifunctional care combina tehnologia de aspirare multi-cyclonica cu puterea igienica a aburului. Un singur echipament multitasking care aspira, curata cu abur si usuca toate suprafetele din casa : pardoseli, covoare, canapele si pernute decorative, saltele, oglinzi si geamuri, obiectele sanitare si plite. Proiectat pentru curatenia zilnica, utilizati-l zilnic ca si aspirator si cand doriti utilizati-l ca si curatator cu abur, spala si curata cu abur intreaga casa.

Unico Polti demo video
Unico aspirator multifunctional - Aspira, curata cu abur, usuca

Aer mai curat in casa dumneavoastra, la revedere prafului din sistemele de aspirare multi-cyclonica.

Unico include un ciclon central si cateva laterale care genereaza o puternica forta centrifuga capabila sa separe eficient aerul de praf. In prima faza de filtrare, o mare parte a prafului si murdariei sunt captate in reciepientul de colectare, iar in faza urmatoare a filtrului HEPA, sunt captate si cele mai mici particule cum ar fi acarienii de praf si polenul. Rezultatul esteaer mai curat si mai sanatos, de aceea Unico este un aspirator recomandat in special pentru persoanele care sufera de alergii.

Unico multifunction vacuum cleaner - HEPA filter for allergy sufferers

Cu abur este posibil sa curatati fara detergenti.

Spala, degreaseaza si curata natura cu abur suprafetele si in profunzime - Unico este si un puternic aparat de curatat cu abur. Temperatura inalta si presiunea aburului generate de boilerdizolva murdaria si elimina pana la 99.99% dintre germeni, bacterii* si virusuri fara a fi necesar sa folositi detergenticare sunt daunatori pentru mediul inconjurator.
Printr-o simpla miscare este activata emisia de abur, oferind puterera sa extraordinara de curatare a tuturor suprafetelor lavabile. chiar si a celor mai delicata. Utilizat impreuna cufunctia de aspirare, manual sau cu ajutorul programelor prestabilite, Unico inlatura umezeala lasata in urma de abur si suprafetele se usuca mai rapid, reducand timpul alocat curateniei casei.

*Testele efectuate de un laborator extern independent, au aratat ca Polti Unico ucide si elimina 99.99% dintre cei mai comuni germeni, bacterii si virusuri.

Unico aspiratorul multifunctional - Simplu si pratcic in lupta cu praful

Curatarea mai rapida, detalii care fac diferenta .

Usor de utilizat si practic: Unico este partenerul ideal in lupta zilnica cu praful si murdaria. Peria de pardoseli isi schimba pozitia printr-un singur click, iconform cu functia selectata si cu suprafata ce trebuie curatata. Trebuie sa aspirati covoarele sau sa curatati cu abur parchetul si gresia? Alegeti pozitia A de pe perie. Sau doriti sa curatati cu abur si sa uscati gresia? Alegeti B. Sau selectati C daca doriti saaspirati pardoseli dure sau delicate cum ar fi parchetul. Cu o singura perie curatenia devine mai rapida deoarece nu mai este necesar sa schimbam accesoriile. Manerul vertical insemana ca Unico poate fi miscat cu usurinta in orice directie fara sa ne aplecam. Nu trebuie sa ne preocupam nici in privinta sacilor, deoarece Unico este fara sac si recipientul de colectare se goleste rapid si este foarte usor de curatat.

Unico multifunction vacuum cleaner - Simplu si practic in lupta cu praful

Astazi, curatenia zilnica este si mai simpla.

Unico a fost proiectat saajute la curatenia zilnica: 5 zile pe saptamana praful de pe mobila si o data pe saptamana ca si aparat de curatat cu abur, pentru curatarea profunda a pardoselilor, covoarelor, canapelelor, oglinzilor, bailor si saltelelor. Combinatia perfecta a curatenie zilnice si a curateniei in profunzime. Functia de uscare si functia de emisie abur pot fi administrate utilizand programele de curatenie care regleaza automat emisia de abur si timpul de uscare, pentru rezultate excelente, imediat.

Unico aspirator multifunctional  - Technologie si design made in Italy

Made in Italy: calitate si design.

Unico este un produsproiectat si fabricat in Italia, asamblat in fabrica de la Bulgarograsso, in provincia Como. In aceasta fabrica, toate procesele de productie sunt supuse unei atente monitorizari care garanteaza produse de inalta calitate. Unico este rezultatul experientei si know-how italian, intotdeauna sinonim cu excelenta.

serviciile Polti