Eficienta aburului:

curata si igienizeaza in mod natural

efficacia1EN-new

Pentru curatenia zilnica, aburul ofera avantaje incredibile: poti sa cureti in profunzime in mod natural si fara efort doar cu ajutorul puterii aburului si poti evita atingerea si respirarea detergentilor chimici.

Cand folosesti aburul ca metoda de curatare, iti protejezi sanatatea, previi alergiile si respecti mediul inconjurator, igienizand in mod natural fara sa faci rau planetei.

De ce este aburul atat de eficient pentru curatare si igienizare?

Presiunea si temperatura inalte sunt capabile sa inlature si sa dizolve in mod eficient murdaria, sa elimine bacteriile, germenii si acarienii cu rezultate de durata. Fara minerale si conductivitate electrica, aburul la 120°C neutralizeaza incarcatura statica a particulelor de praf. Datorita temperaturii inalte, aburul elibereaza si dizolva murdaria captand toate particulele de: grasime, alergeni si acarieni. In plus, prin utilizarea aburului poti reduce foarte mult consumul de apa. Cu 1 litru de apa poti produce in jur de 1,000 litri de abur!

efficacia2

Cum functioneaza aspiratorul si aparatul cu abur  Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira?

Rezultatele garantate de Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira sunt bazate pe principiul: abur la temperatura si presiunea potrivite. Aburul neutru la 120°C cu o presiune intre 3 si 6 bar fac posibile igienizarea tuturor suprafetelor din casa. Eficienta aburului Polti este demonstrata prin certificarea oferita de catre British Allergy Foundation.

De ce este calcatul cu Statia de Calcat Vaporella mai rapid si fara efort?

Aburul are grija si de hainele noastre: uscat si cu o putere mai mare, acesta patrunde in fibre (chiar si in mai multe straturi) si inlatura imediat cutele. Secretul din spatele rezultatelor lui Vaporella este calitatea aburului: un jet constant si cu putere mai mare inseamna ca puteti calca perfect chiar si cele mai delicate tesaturi printr-o singura trecere. Puterea marita a aburului emis este obtinuta prin orificiile concentrate in varful talpii care focalizeaza jetul de abur si il fac mai puternic. In acest mod, zona cu orificii inlatura cutele pe masura ce aburul este emis in tesatura iar restul talpii se asigura ca aceste cute nu vor reveni. Deci, cand utilizam Vaporella calcatul  este efectuat in jumate din timp si cu mai putin efort.

aparate si aspiratoare cu abur polti vaporetto