Moppy

Moppy, mop fara fir pentru a curata cu abur
Logo Moppy

Mascota curateniei:

imediat, practic si rapid.

Moppy: noua experienta a curateniei

Igienizeaza fara detergenti, cu laveta impregnata cu abur fierbinte

Moppy face curatenia zilnica usoara si distractiva: bucurati-va de noua experienta a curateniei printr-o singura trecere

Moppy spala si curata toate tipurile de pardoseli fara detergent, cu ajutorul lavetei impregnata cu abur fierbinte; indeparteaza murdaria si elimina 99.9% dintre egrmeni si bacterii. *
Moppy curata si toate suprafetle verticale lavabile cu abur (usi, usi de dulapuri, pereti cu fainta) utilizand laveta din microfibra care strange cu usurinta murdaria. Mai mult, utilizand laveta electrostatica, Moppy devine un aliat eficient pentru captarea si indepartarea prafului.

Moppy este rapid si practic: baza de incarcare si igienizare cu abur este gata de utilizare in cateva secunde, in timp ce mopul foarte usor si fara fir ajunge si in cele mai dificile spatii, oferind maxima libertate de miscare.
Cu Moppy economisiti timp, efort si bani.

 
Moppy, mopul fara fir pentru a curata cu abur- 5 pasi rapizi

Moppy: 5 pasi rapizi

Moppy are doua parti: o baza de reincarcare cu abur pentru a impregna cu abur si a igieniza laveta si un mop fara fir pentru curatarea tuturor suprafetelor.
Noua experienta a curateniei cu Moppy este usoara si intuitiva: doar 5 pasi rapizi pentru a curata si a igieniza:

  1. umpleti rezervorul de pe baza cu apa de la robinet si impregnati laveta cu abur pe baza de incarcare
  2. curatati suprafetele cu laveta din microfibra impregnata cu abur fierbinte care curata cu usurinta si retine murdaria si bacteriile
  3. curatati chiar si cele mai greu accesibile colturi
  4. impregnati din nou laveta cu abur si ucideti 99.9% dintre germeni si bacterii
Moppy, mopul fara fir pentru a curata cu abur - evolutia curateniei

Moppy: evolutia curateniei

Moppy este evolutia curateniei in termeni de practicitate si tehnologie. In sfarsit puteti arunca toate ustensilele de curatenie vechi si inconfortabile: uitati de mop-urile si galetile grele, de mainile ude si de carpele de stors.

Moppy este aliatul dumneavoastra in curatenia zilnica: compact, practic si rapid. Mop-ul foarte usor si agil permite miscarea rapida, lavetele din microfibra curata suprafetele fara a lasa urme, sistemul rapid de aplicare si desprindere a lavetei va mentine mainile curate si uscate.

Moppy, mop fara fir pentru a curata cu abur - eficienta certificata

Eficienta dubla, testata si certificata

Moppy garanteaza un rezultat dublu de indepartare igienica si eliminare.

Laveta impregnata cu abur fierbinte retine murdaria, germenii si bacteriile de pe toate suprafetele. Un test specific de laborator a certificat ca de la prima trecere, Moppy indeparteaza 99.9% dintre particulele prezente pe suprafete.

Intorcand mopul fara fir la baza de incarcare, veti igieniza laveta eliminand microorganismele colectate de pe suprafete; alt test de laborator a confirmat ca prin iginizarea lavetei, Moppy elimina 99.9% dintre germeni si bacterii.

Moppy, mopul fara fir pentru a curata cu abur - protejeaza-ti familia si mediul inconjurator

Protejeaza-ti familia si mediul inconjrator cu Moppy

Moppy este alegerea inteligenta si ecologica pentru a curata si igieniza cu usurinta cu ajutorul eficientei naturale a aburului, care ucide 99.9% dintre germeni si bacterii.*

Utilizand Moppy, alegeti sa eliminati curatarea cu agenti chimici care afecteaza mediul inconjurator si care pot lasa urme pe suprafetele casei.

In comparatie cu sistemele traditionale de curatenie " galeata + carpa ", cu Moppy reducem considerabil consumul de apa: cu doar 0.7 l si un mic consum de energie, puteti curata pana la 250 metri patrati.

Moppy garanteaza o mai buna protejare a mediului inconjurator, o reducere a reziduurilor, si un viitor durabil pentru famnilia dumneavoastra.

Moppy, mop fara fir pentru a curata cu abur - proiectat si asamblat in Italia

Inovatie italiana si creativitate

Moppy este un produs proiectat si asamblat in Italia la fabrica din Bulgarograsso, in provincia Como. Moppy este rezultatul unei idei inovatoare si a anilor de studiu si dezvoltare tehnologica care au contribuit la obtinerea acestui produs inovativ si patentat.

Bucurati-va de noua experienta a curateniei cu Moppy!

Polti Moppy RED
Polti Moppy WHITE
*Moppy a fost testat pe cele mai comune bacterii cum ar fi: Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enterica, Aspergillus brasiliensis. Utilizat corect, in conformitate cu instructiunile de utilizare, Moppy indeparteaza si retine 99.9% dintre germeni si bacterii de pe toate suprafetele, de la prima trecere. Moppy elimina 99.9% dintre grmenii si bacteriile de pe laveta, in timp ce este impregnata cu abur pe baza.

 

serviciile Polti