Ne apropiem de cea mai frumoasa perioada a anului cand putem achizitiona toate produsele de care avem nevoie la un un pret atractiv . Asteptarea va lua sfarsit in perioada 23-25.11.2018 cand Black Friday va da startul la zeci de Reduceri . Aboneaza-te la Newslatter sa primesti primul ofertele.

black friday 2018

 

Profita de colectia noastra de reduceri pentru aspiratoare cu abur de ultima generatie si fiar de calcat cu pompa sau boiler sau calcare verticala .

 

moppy es septiembre

Aspiraroarele cu abur si mopurile  cu abur, apa sau multiciclonice asigura o curatenie profunda, fara chimicale, doar cu abur puteti igenieza toata casa asigurandu-va un mediu sanatos fara bacterii si germeni.

Aparatele de curatat cu abur distrug in proportie de 99,99% bacteriile si germenii din casa. 

polti aspiratoare cel mai bun pret

Fiarele si Statiile de calcat Polti Vaporella sunt ideale pentru cei care doresc sa calce rapid, fara efort sau

pentru zona profesionala, pastrand rezultate profesionale chiar si pentru modelelel casnice de fiare de calcat  Vaporella .

vaporella fier de calcat cuabur

Produsele Polti imbina tehnologii de ultima generatie si folosesc resurse naturale- simpla apa de la robinet- pentru a asigura un mediu curat, igienizat si sigur pentru intreaga familie: fara virusi, acarieni, alergeni sau bacterii.

Eficienta aparatelor de igienizat cu abur si a aspiratoarelor este certificata, pentru o serie de modele, prin acordarea atestarii internationale de catre British Allergy Foundation pentru aparate eficiente pentru eliminarea acarienilor, alegenilor, sporilor de mucegai si virusi .
aparate de curatat cu abur polti vaporetto

atestare produse polti contra alergenilor

 

Tehnologia Polti ofera pentru casa si familie in afara de un produs premium un nou mod de a face curatenie, fara chimicale si detergenti dar mai mult ofera un grad de igiena ridicat pentru toti membrii familei si aici ne referim si la cei mici sau la animalutele de companie. 

 

testata_desktop_Moppy_family

 

serviciile Polti

  Loading...